Akvarelmalere udstiller i posthuset

I en del år har en gruppe akvarelmalere arbejdet under Karen Lindbergs kyndige vejledning i FOF-nord regi. Efter at man i år er flyttet til Det Gamle Posthus er der blevet en eminent mulighed for at udstille i det dejlige hus. Det benytter gruppen sig af og invitere til fernisering lørdag den 4. maj kl. 13.00 – 16.00.

 

Udstillingen har derefter åbent:

Lørdag den 11. maj kl. 13.00 – 16.00

Lørdag den 18. maj kl. 13.00 – 16.00

Lørdag den 25. maj kl. 13.00 – 16.00


Gruppen har i vinterens løb arbejdet med tegning og traditionel akvarelmaling. De har arbejdet med atmosfæriske teknikker, hvor man arbejder med meget vand, og får akvarellen til at flyde, og blive meget transparent. Der er også blevet arbejdet med mix media, hvor man blander akvarellen med tusch og akrylblæk. Der er blevet lavet Collager af egne ældre akvareller og tegnet med akvarelblyanter.


Motiverne er mange, blomster, dyr, fugle, frugter og grøntsager. Der er blevet lavet opstillinger og arbejdet efter fotos. Nogle af akvarellerne er landskabsbilleder fra sidste sommers udendørsmaling, hvor gruppen maler forskellige steder i de omkringliggende landskaber og byer. Så der er nok at se på.


Gruppen består af Jytte Søgaard, Brigitte Scherling, Hanne Fredriksen, Karin Olsen, Susanne Berthelsen, Litten Kamph, Elisabeth Boesen, Agnete Jagd Pedersen, Merete Mortensen, Gitte Christiansen og Lone Balding.