HOLISTISK LIVSSTILS FORENING

 

Sundhed - hvad filtrerer du?


Sundhed er meget mere end fravær af sygdom. Denne aften vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere. Quan Yin og Merlingruppen vil  komme igennem, og forklare vigtigheden af at være sund. Her er der ikke kun tale om mad og drikke, men også alt det, du føder din hjerne med via forskellige medier.


Merlingruppen vil komme ind på de filtre, vi bærer med os fra barndom, tidligere og nuværende liv, samt kollektive overbevisninger. Ligesom du på en sommerdag med skarpt sollys tager solbriller på for at dæmpe lyset, trækker du også et filter ned over dine holdninger og følelser.

Det er naturligt, at man tager solbrillerne af, når man går indenfor og tager solbrillerne på, når man går ud.

Hvis vi kunne gøre det samme med vores følelsesmæssige filtre, når vi bevæger os i zoner, hvor vi ikke er helt sikre på andres intentioner, så vil vi kunne tage et filter på, der hedder, ”jeg sover lige på det”; ”jeg skal lige tænke over det” inden jeg siger ja. Når vi omvendt er med vores nære og kære, vil det således ikke være nødvendig med dette filter.

Merlingruppen vil denne aften lære dig at håndtere dine filtre.

Quan Yin, vil denne aften hjælpe dig med at opbygge din skelneevne. Skelneevnen kommer kun i kraft af dit erfaringsgrundlag. Såfremt du ikke har mærket noget, der er varmt, kender du ikke det, der er koldt. Så via dit erfaringsgrundlag vil hun hjælpe dig til at se, hvor udviklet du er i at kunne bruge din skelneevne.

 

Torsdag den 21. november kl. 19.00 - 21.30.
Entre 100 kr.

Ingen tilmelding, kom, hvis det har din interesse

Der serveres kaffe og te mm.

 

 

 

Meditative cirkeldanse

 

Dans og nærvær

Vi danser glæde, ro og nærvær og udforsker dansenes meditative aspekter.

Fredag den 15. november kl. 19.00 - 21.00 i Flygelstuen

 

Engledanse og juledanse

Vi danser julen i møde med engle - jule - lysdanse

Torsdag den 12. december kl. 19.00 - 21.00 i Flygelstuen

 

Ingen tilmelding, kom hvis du vil danse med os.

Entre 50 kr.