HOLISTISK LIVSTILSFORENING

GILLELEJE

GRUPPEN ER FOR:

Det er åbent for alle -  entre skal påregnes.

VI MØDES:

Vi mødes torsdage i ulige uger seks gange om året kl. 19.00 - 21,30.

ADGANGSKRAV:

Alle er velkommen. Man kan skrive sig på en mailliste, så man får besked, når der er et arrangement.

HISTORIE:

Gruppen blev dannet i 2009, da Trancemediet Dennis Søndergaard kom til Gilleleje og holdt et

Tranceforedrag om Pyramider i Pyramiden i Det Gamle Rådhus.

Dennis Søndergaard har så siden kommet seks gange om året til Gilleleje.

Det er Åndelige Bevidstheder og Åndelige Mestre der kommer igennem, for blandt andet, at fortælle os om, hvordan vi kan få et bedre og

mere velfungerende liv med os selv og omkring os.

KONTAKT:

Connie Hellensten,

Mail: connie.hellensten@gmail.com

Mobil: 60 83 80 08

 

Forbindelse med din intuition

 

Torsdag den 12. marts kl.19.00-21.30. Entre: 100 kr.

 

Mange mennesker er stressede og har en indre uro, som skyldes at vi har bevæget os væk fra den naturlige tilstand, det er at være i ro og have balance.

Dennis vil denne aften kanalisere Mestrene som vil omhandle det emne, hvor vigtigheden igen i at opnå indre ro og have accept af sig selv, bliver belyst.

Når du er forbundet til den universelle livsenergi, vil du opleve, at der aldrig er en dom eller bedømmelse fra den anden side. - Det er bare.

Du vil opleve, at Jo mere du er forbundet, vil du også kunne se en mening i hver enkel lille handling og begivenhed, der indtræffer i dit liv.

Så denne aften handler om, at du skal have accept og forbinde dig til din indre stemme.

Deltag og du vil få vigtige værktøjer til, hvordan du kan komme tilbage til din naturlige tilstand, som er at være i ro og balance, når du er i tæt kontakt med din intuition.

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Liv mellem livene

 

Torsdag den 1. juni kl.19.00-21.30. Entre: 100 kr.


Der er gennem tiden diskuteret og spekuleret meget om, hvad der sker, når vi dør, og for mange også en frygt for det, at skulle forlade en jordisk inkarnation.

På denne aften vil Dennis sammen med Mestrene gennemgå alle processerne, fra du tager de sidste åndedrag til du igen tager de første i en ny inkarnation.

Du vil blive guidet i, hvordan hele renselsesprocessen foregår, og hvordan du selv via dit frie valg er medbestemmende til, hvilke temaer, du vil arbejde med i den næste inkarnation.

I denne klarhed vil du blive opmærksom på, hvor stor magt og indflydelse du selv har over din inkarnation, og også en forståelse for, at de ting der kommer til dig, er noget du selv har bedt om, i den læreproces, det er at være i livets skole her på Jorden.

Kom og vær med til denne spændende kanaliseringsaften, hvor du vil kunne tage store forståelser med hjem, omkring hvordan forløbet i livet mellem livene sker, og ikke mindst indsigterne i, hvor megen andel du selv har og har haft i de læreprocesser, du har lige nu i dette liv.