GRUPPEN ER FOR:

Det er åbent for alle -  entre skal påregnes.

VI MØDES:

Vi mødes torsdage i ulige uger seks gange om året kl. 19.00 - 21,30.

ADGANGSKRAV:

Alle er velkommen. Man kan skrive sig på en mailliste, så man får besked, når der er et arrangement.

HISTORIE:

Gruppen blev dannet i 2009, da Trancemediet Dennis Søndergaard kom til Gilleleje og holdt et

Tranceforedrag om Pyramider i Pyramiden i Det Gamle Rådhus.

Dennis Søndergaard har så siden kommet seks gange om året til Gilleleje.

Det er Åndelige Bevidstheder og Åndelige Mestre der kommer igennem, for blandt andet, at fortælle os om, hvordan vi kan få et bedre og

mere velfungerende liv med os selv og omkring os.

KONTAKT:

Connie Hellensten,

Mail: connie.hellensten@gmail.com

Mobil: 60 83 80 08

HOLISTISK LIVSTILSFORENING

GILLELEJE

Hvor er du?

 

I den specielle tid, vi lever i lige nu, er det nemt at miste orienteringen og retningen på, hvor vi er på vej hen.

Det er vigtigt, at du bliver skarp på, hvad der er dine meninger, og hvad der er den kollektive bevidstheds påvirkning af dine meninger. Når vi som mennesker begynder at fokusere på ting som bl.a. frygt, usikkerhed og mangler, går vi ned i et stadie, der handler om overlevelse. Det afstedkommer, at vi mister muligheden for at se store perspektiv.

 

Denne aften vil der blive kanaliseret budskaber og redskaber til, hvordan du igen kan grounde dig selv tilbage til din drøm, -din vision og mission.

Ved at løfte din energi opnår du, at du ikke lader dig påvirke af den kollektive bevidstheds begrænsninger. Kom med på denne kanaliseringsaften, og få redskaber til at hjælpe dig i processen via visualiseringer, meditationer og øvelser.

 

Torsdag den 19. november 2020  kl. 19.00 - 21.30

 

Entre: 100 kr. inkl. te, kaffe mm - husk mundbind

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Liv mellem livene

 

 

Der er gennem tiden diskuteret og spekuleret meget om, hvad der sker, når vi dør, og for mange også en frygt for det, at skulle forlade en jordisk inkarnation.

På denne aften vil Dennis Søndergaard sammen med Mestrene gennemgå alle processerne, fra du tager de sidste åndedrag til du igen tager de første i en ny inkarnation.

 

Du vil blive guidet i, hvordan hele renselsesprocessen foregår, og hvordan du selv via dit frie valg er medbestemmende til, hvilke temaer, du vil arbejde med i den næste inkarnation.

 

I denne klarhed vil du blive opmærksom på, hvor stor magt og indflydelse du selv har over din inkarnation, og også en forståelse for, at de ting der kommer til dig, er noget du selv har bedt om, i den læreproces, det er at være i livets skole her på Jorden.

Kom og vær med til denne spændende kanaliseringsaften, hvor du vil kunne tage store forståelser med hjem, omkring hvordan forløbet i livet mellem livene sker, og ikke mindst indsigterne i, hvor megen andel du selv har og har haft i de læreprocesser, du har lige nu i dette liv.

 

Torsdag den 3. december 2020 kl. 19.00 - 21.30

 

Entre: 100 kr. inkl. te, kaffe mm - husk mundbind