GRUPPEN ER FOR:

Det er åbent for alle -  entre skal påregnes.

VI MØDES:

Vi mødes torsdage i ulige uger seks gange om året kl. 19.00 - 21,30.

ADGANGSKRAV:

Alle er velkommen. Man kan skrive sig på en mailliste, så man får besked, når der er et arrangement.

HISTORIE:

Gruppen blev dannet i 2009, da Trancemediet Dennis Søndergaard kom til Gilleleje og holdt et

Tranceforedrag om Pyramider i Pyramiden i Det Gamle Rådhus.

Dennis Søndergaard har så siden kommet seks gange om året til Gilleleje.

Det er Åndelige Bevidstheder og Åndelige Mestre der kommer igennem, for blandt andet, at fortælle os om, hvordan vi kan få et bedre og

mere velfungerende liv med os selv og omkring os.

KONTAKT:

Connie Hellensten,

Mail: connie.hellensten@gmail.com

Mobil: 60 83 80 08

HOLISTISK LIVSTILSFORENING

GILLELEJE

En Kanaliseringsaften med Dennis Søndergaard

 

Mange mennesker er stressede og har en indre uro, som skyldes at vi har bevæget os væk fra den naturlige tilstand, det er at være i ro og have balance.

Dennis vil denne aften kanalisere Mestrene som vil omhandle det emne, hvor vigtigheden igen i at opnå indre ro og have accept af sig selv, bliver belyst.

Når du er forbundet til den universelle livsenergi, vil du opleve, at der aldrig er en dom eller bedømmelse fra den anden side.

Det er bare. Du vil opleve, at Jo mere du er forbundet, vil du også kunne se en mening i hver enkel lille handling og begivenhed, der indtræffer i dit liv. Så denne aften handler om, at du skal have accept og forbinde dig til din indre stemme. Deltag og du vil få vigtige værktøjer til, hvordan du kan komme tilbage til din naturlige tilstand, som er at være i ro og balance, når du er i tæt kontakt med din intuition.

Torsdag den 10. September 2020  kl. 19.00 - 21.30

Entre: 100 kr. inkl. te, kaffe mm
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Hvor er du? 

En Kanaliseringsaften med Dennis Søndergaard

 

I den specielle tid, vi lever i lige nu, er det nemt at miste orienteringen og retningen på, hvor vi er på vej hen.

Det er vigtigt, at du bliver skarp på, hvad der er dine meninger, og hvad der er den kollektive bevidstheds påvirkning af dine meninger. Når vi som mennesker begynder at fokusere på ting som bl.a. frygt, usikkerhed og mangler, går vi ned i et stadie, der handler om overlevelse. Det afstedkommer, at vi mister muligheden for at se store perspektiv.

Denne aften vil der blive kanaliseret budskaber og redskaber til, hvordan du igen kan grounde dig selv tilbage til din drøm, -din vision og mission.

Ved at løfte din energi opnår du, at du ikke lader dig påvirke af den kollektive bevidstheds begrænsninger. Kom med på denne kanaliseringsaften, og få redskaber til at hjælpe dig i processen via visualiseringer, meditationer og øvelser.

 

Torsdag den 19. november 2020  kl. 19.00 - 21.30

 

Entre: 100 kr. inkl. te, kaffe mm