STÆRKE FARVER I POSTHUSET

To farverige kunstnere fra Gilleleje er gået sammen om at udstille deres farverige malerier

Mugge P og Claus C Larsen (Bagbord)  udstiller deres malerier i Det gamle Posthus  i oktober. Fælles for begge kunstnere er arbejdet med stærke farver, ofte med farvernes egen kontrast, gul op mod rød, grøn, blå, violet - lidt som at gå en tur i Tivoli, og se alle de kulørte lamper.

Begge kunstnere bruger også skravering, tegning som en del at teknikken.


SKÆVE HUS OG FAMILIEFORTÆLLINGER
Mugge P’s malerier er fabulerende. I hendes arbejde optræder en masse forskellige fabeldyr som springer frem i malerierne gennem hendes fantasi. De skæve huse omkring Gilleleje og omegn, har igennem tiden været hendes kendetegn. Også som bestilte familiefortællinger, hvor der omkring hjemmet billedligt fortælles om ferieoplevelser, fritidsinteresser, særlige mærkedage osv. Endvidere arbejder Mugge med at male og skrive på sten.

 

NAIVISTISK KUNST

Claus C Larsen arbejder med naivistisk kunst. Han arbejder med motiver fra København og Gilleleje. Kendt er hans postkort af billeder blandt andet Gilleleje havn. Men han arbejder også med andre motiver eksempelvis musik billeder. Claus ’ billeder er ofte fortællende, finurlige og humoristiske. Claus arbejder også med små sammenstillinger af ting. For nylig er keramikken også blevet en del af hans arbejder.

På udstillingen vises to malerier, som er fælles arbejde - vist her.


UDSTILLINGEN ER ÅBEN FOR PUBLIKUM:
Lørdag den 10. oktober 14.00 - 17.00

Søndag den 25. oktober 14.00 - 17.00