Keller og Trampedach udstiller i posthuset

Fernisering søndag den 24. oktober fra

kl. 13.00 til 17.00. Og der er ”Åbent hus” lørdag d. 13. november kl. 13.00-17.00 - ellers er det kun muligt at se udstillingen, når der er arrangementer i huset.

I november udstiller Lise Trampedach og Solveig Keller i Det Gamle Posthus i Gilleleje.

 

Lise Trampedach, søster til kunstneren Kurt Trampedach, for første gang med en billedserie, hvor produktionsmetoden med en speciel kalk giver billederne et flot og støvet udseende. Det var en fotograf, der opfordrede Lise til at male fotobaggrunde, hvilket hun blandt andet gjorde til en fotografering af kronprinsparret, men baggrundene ”kaldte” på et motiv, og det har ført til billederne, der nu bliver udstillet.


Solveig Keller har udstillet sin akvareller utallige steder - både i Københavnsområdet og i Nordsjælland, og har også flere gange ”besøgt” posthuset i forbindelse med sit medlemskab af ”Kattegatkunstnerne”.

Hendes billeder er inspireret af naturen, og elementerne i kompositionen er genkendelige, men ikke naturalistiske. Farvernes harmoni og kontraster er også af stor betydning, og alle værker rummer en historie, der giver forbindelsen til det menneskelige aspekt.