GRUPPEN ER FOR:

Alle, der er interesserede i at tegne og male portrætter. Lysten er det

vigtigste - så nybegyndere såvel som erfarne er velkomne. Der er dog

max. plads til 10 personer.

VI MØDES:

Torsdage kl. 10.00 - 12.00.

ADGANGSKRAV:

Man skal være medlem af foreningen Gilleleje Gamle Posthus.

LIDT HISTORIE:

En portræt-gruppe startede for ca. 10 år siden i huset ’Kunstværkstederne: Møllestien’ i Helsinge. Da Gribskov Kommune solgte huset, blev nogle af os enige om at forsøge at starte en

portrætgruppe i Det Gamle Posthus.

KONTAKT:

Gerd Agostini
Mail: gask49@hotmail.com

 

Bente Krog
Mail: krog.be@gmail.com

 

Ilke Beyst Pedersen

Telefon: 21 58 44 80
Mail: ibeesgarden@gmail.com

 

 

PORTRÆTGRUPPEN

Gruppen mødes for at tegne og male portrætter, og ikke mindst for at inspirere hinanden.

Portrætgruppen består p.t. af 7 medlemmer, som torsdage kl.10-12 mødes i Flygelstuen.

Vi synes det er interessant og en spændende udfordring at tegne portrætter, men vi er på ingen måde ‘udlærte’, så vi øver os, og efterfølgende giver vi hinanden tilbagemeldinger og råd.

 

Vi har tegnet efter fotos, kunstneres tegninger og malerier. Det, der foregår, hviler til hver en tid på, hvad hver enkelt har lyst til; men for tiden har vi besluttet at begynde hver mødegang ret struktureret, det vil sige i fællesskab at begynde med nogle hurtige skitser/øvelser, hvor gruppens medlemmer på skift sidder model fra få minutter ad gangen til 15 min.

 

Når der er stemning for det, tager vi på portrætudstillinger for at blive inspireret - evt. også for selv at skitse lidt der. En sådan udflugt vil ofte inkludere en mulighed for også at spise en bid mad sammen.

Nogle af gruppens medlemmer vil nok på et tidspunkt kaste sig over portrætmaling, som vil foregå samtidig, dog i værkstedet; men uanset om man tegner eller maler, vil vi afslutningsvis samles for at kigge på dagens værker.