Glæd jer til at se sommerens sidste udstilling af malerier i posthuset. På udstillingen viser otte kunstnere deres meget forskellige værker. Kunstnerne er følgende:

 

Claus Andreasen er rejseleder - primært på trekkingture i Nepal. Claus viser fotografier af menneskene fra fjerntliggende egne i Himalaya.

 

Rene Nielsen er maler og musiker. Han udstiller malerier og bronzefigurer bl.a. fra den censurerede udstilling i Hillerød i 2019. Han har udstillet og deltaget i flere workshops i udlandet. Maler landskaber, figurer og opstillinger.

 

Geert Ahrends har arbejdet som arkitekt samtidig med at han er blevet undervist af kendte kunstnere som Joseph Salomon, Ulrik Hoff og Christoffer N. Andersen. Billederne er figurative/realistiske.

 

Lene Kure Larsen maler mest ekspressionistisk med genkendelige elementer, men også med andre stilarter.

 

Lena Schubell maler abstrakt på lærred. Stemningsfulde billeder med stramme kompositioner og bløde farveovergange. Uddannet på Mable Roses Malerskole. Deltog i den censurerede udstilling: Roskilde Åben 2019.

 

Preben Schubell deltager med maleri og papirarbejder.

 

Charlotte Thymark er grafisk formgiver og maler i olie og akryl, hvor farverne tillægges den allerstørste betydning. Har udstillet flere steder i Danmark og udland.

 

Ruth Schnor udstiller Croqui-damer i stentøj, der er raku-brændt samt tillige glaskunst i sprudlende farver.

 

 

Sommerens sidste:
Høstudstilling

Udstillingsperiode: 29. juli til 22. august 2020. Tirsdag til søndag kl. 11.00 - 16.00, og når flaget er oppe.
Fernisering: Lørdag den 1. august kl. 11.00 - 14.00.

Udstillingen afvikles efter de gældende Corona-forskrifter. Der er fri entre.