Otte kunstnere udstiller i posthuset

Udstillingsperiode: 27. juni til og med 9. juli 2020.

Åbningstider: Hver dag kl. 10.00 - 16.00

”Det man ser, er det man får”, siges det. Men det er bestemt ikke hele sandheden, når vi taler om kunst. Man ser farver, kompositioner, former og figurer, stofligheder, materialer, figurationer og abstraktioner. Og som bonus får man fortællinger, der sommetider er brudstykker af liv, og som af og til er hele livsfortællinger.

Eller som er skabt af billeder på nethinden, som kun kunstneren kan se. Værker, der er resultatet af en vild fantasi, en kreativ hjerne og godt håndværk.

Sommerkunst 2020 i Gillelejes Gamle Posthus er et møde mellem otte kunstnere, hvis forskellige temperamenter udtrykkes via Jesper Schytts afrikanskinspirerede værker, Nan Ehrenstråles vævede landskaber, René Tromborgs grafiske udtryk, Signe Elisabeth Sloths fotos med neonlys i regnvejr, Finn Karentius Hansens skitser og fotos af egne borde, Marianne Nervings abstrakte spejlinger, Christian Frederiksens malede visioner og Rosileide Skarbys arbejder i form af ”skraldede” skulpturer.

Udstillingen kan ses i Det Gamle Posthus i Gilleleje fra d. 27. juni til d. 9. juli. Vi holder åbent hver dag mellem 10 og 16, og der er mulighed for en direkte dialog med kunstnerne, som vil være til stede på skift. Og selvfølgelig holder vi afstand og spritter af.